M A L E R I

Kunne du tænke dig at blive introduceret til nye maleteknikker og få en oplevelse ud over det sædvanlige, så kan I/du deltage i en kreativ kursusweekend, hvor der er mulighed for overnatning. Vi holder også firmaarrangementer, for veninde/venneflokken mm.

Kurset foregår i den gamle hestestald, hvor der er gode lyse lokaler med højt til loftet. Du har masser af tid til at male, og der skal ikke spildes meget tid med oprydning. Der findes mange forskellige materialer i stalden der kan give inspiration og der er mulighed for på egen hånd at male videre efter undervisningen den første maledag. Desuden er der mulighed for overnatning. 

 

Indhold

Kurserne henvender sig både til begyndere og øvede. Vi begynder med et fælles oplæg, hvor vi vil fortælle om hvad der rører sig i boligindretningen og koble det til maleriet. Forhåbentlig vil I blive inspireret til at male noget der passer ind i jeres hjem. Derudover vil vi gennemgå forskellige maleriers opbygning og komme ind på hvilke overvejelser man gør sig i processen fra start til slut. Vi vil her også komme omkring teori om farve, form, rum og flade. Ellers vil kurset bestå af individuel vejledning.

Praktisk information

Kurserne er for begyndere og øvede Deltagere: 10-12 pers. Varighed: 9 timer. Pris: 850,00 kr incl. formiddagskaffe med brød (barn: 450 kr.) Undervisere: Inge Lene og Rachel Zachariassen

 

Datoer for malerikurser:

 Kurser 2024

 lørdag d. 13 april fra kl. 15-19 og

 søndag 14 d. april fra kl. 9-14

 

  lørdag d. 27 april fra kl. 15-19 og

  søndag d. 28 april fra kl. 9-14

 Følgende kurser i 2024

l

 Lørdag d. 26 okt kl. 15-19

Søndag d. 27okt. kl. 15-19 

 

 

 

 

                            

 Er I flere, så kontakt os og aftal en dato for undervisning.

Materialer:

Akrylmaling kan købes og staffelier kan lånes. Pris på malingen beregnes efter hvor stort lærredet er. Dvs. man køber ikke mere maling,end det man bruger . Der er pensler, staffelier og andre redskaber til rådighed under kurset.

 

Overnatning:

Vi har i forlængelse af maleri lokalerne en sovesal, derudover er der to dobbeltværelser, hvor der er mulighed for overnatning. I bedes selv medbringe sengetøj. Pris: 150 kr.

 

For yderligere information eller tilmelding kontakt 

Inge Lene tlf: 52 39 26 14 Email:ingelene@hotmail.com